Rezultati natječaja EFFSove potpore

Iznimno nam je drago obznaniti vam rezultate natječaja vezano uz dodjelu EFFSove potpore mladim istraživačima za kolaborativne istraživačke projekte (koji smo objavili još u siječnju) – za podsjetnik o čemu se radi, kliknite na našu web-stranicu: https://www.husek.hr/effs/.

Čestitamo našoj članici Biljani Rimcheska, koja je u suradnji s mladom kolegicom iz Austrije prijavila projekt pod nazivom “Overseen ecosystem services of ponds and their insects – their role for supporting terrestrial consumers and biodiversity” (EUROPONDS)“ te tako doprinijela vidljivosti HUSEk-a u europskom freshwater science okruženju!!!

Budući da u prijavi dobitničkog projekta ima HUSEk-ovaca, HUSEk sudjeluje u sufinanciranju projekta i jako smo sretni što smo ostvarili pravo doprinijeti realizaciji projekta i uključivanju naših članova!!!

Uskoro će uslijediti EFFSov poziv da se u nagrađeni projekt uključi što veći broj mladih istraživača, koji su članovi društava koja pripadaju EFFS-u, tako da će poziv vrijediti i za sve mlade HUSEkove članove! Stoga pratite naše buduće objave i uključite se u nagrađeni projekt!